Jonge gezinnen bij N-VA

Op 12 maart 2018

OPWIJK – Komende gemeenteraadsverkiezingen staan Kelly De Swaef (31) en Koen Merci (39) op de lijst bij N-VA. Kelly is getrouwd met John Vereman, woont in Droeshout en heeft drie kinderen. Koen is getrouwd met Elke Aelbrecht, komt uit Mazenzele en heeft een zoon. “Wij zijn blij dat N-VA nieuwkomers en jonge gezinnen een kans geven om mee te werken aan het beleid.”

 

 

Nieuwe Opwijkenaren

Beide gezinnen wonen al meer dan 10 jaar in Opwijk. “Akkoord, ik ben niet geboren en getogen in Mazenzele.” geeft Koen toe “maar ik heb wel voor het mooie Mazenzele gekozen om mijn leven op te bouwen.” De vader van Bas (11) is lid van de Adviesraad Vlaams Beleid en zet zich in voor het Vlaams karakter in Opwijk.
Als actief fietser ligt de ganse verkeersproblematiek Koen zeer nauw aan het hart en met een voetballer in huis is ook sport zeker een belangrijk thema. Koen is ook nog actief in de Gezinsbond.
Koen is dan ook binnen N-VA Opwijk-Mazenzele actief in de werkgroep vrije tijd (verkeer, sport, cultuur en jeugd)

 

“Als dochter van hardwerkende zelfstandigen heb ik de Vlaamse waarden en normen met de paplepel meegekregen” zegt Kelly. Via de liefde kwam zij in 2007 in het mooie Opwijk terecht en samen met haar man en 3 jonge kindjes woont zij nu in de schaduw van de Sint-Rochus kapel, ook bekend als de Kintskapel. De kindjes gaan in navolging van hun papa naar de school en de jeugdbeweging in Mazenzele, via de veilige buurtweg, zeer gemakkelijk bereikbaar. Toch heeft Kelly nog wat vrije tijd die ze actief besteedt aan 2 Opwijkse verenigingen in de wereld van het duiken en de motorsport.
Zij wil een veilige gemeente, waar haar kinderen zonder zorgen kunnen opgroeien en wil zich dan ook engageren binnen N-VA om mee te bouwen aan de verandering die door N-VA Opwijk-Mazenzele zo goed is ingezet. De Thema’s jeugd en welzijn liggen Kelly nauw aan het hart.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is