N-VA maakt 2 nieuwe kandidaten bekend

Op 9 april 2018
Maaike en Willem

De N-VA in Opwijk-Mazenzele .maakt 2 nieuwe kandidaten bekend. Willem De Pauw en Maaike Deleu stellen zich kandidaat voor de N-VA-verkiezingslijst tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daarmee heeft de N-VA er 2 nieuwe jonge kandidaten bij. Maaike is onderwijzeres in het vrij onderwijs en Willem werkt als jurist bij een notaris.

 

Maaike Deleu

 

Twee nieuwe kandidaten voor de N-VA-lijst zijn bekend: Maaike Deleu en Willem De Pauw. Maaike (27 jaar) werkt als onderwijzeres in het vrije kleuteronderwijs en is trotse mama van haar dochter Haily. Een zorgzame opleiding van alle kinderen ligt haar dan ook nauw aan het hart. Dat wonen in Opwijk betaalbaar moet blijven is één van haar voornaamste drijfveren om zich te engageren voor de N-VA. Daarnaast vindt ze goede jeugd- en sportinfrastructuur voor de jongeren enorm belangrijk. Ook gaat ze zich inzetten voor propere buurten. Ze wil dat de kinderen in Opwijk veilig van en naar hun school geraken. Tot slot gaat ze voor het vrijwaren van het Vlaamse karakter van Opwijk. Maaike is de dochter van Martine Eliano en  huidig schepen Johan Deleu.

Willem De Pauw

Ook Willem De Pauw zal zich kandidaat stellen voor de N-VA tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Willem is 36 jaar en werkt als jurist bij een notaris. Hij is geboren en getogen in Opwijk.  Veel van zijn vrije tijd spendeert hij aan sport en de band waar hij voor drumt.  Willem heeft een breed sociaal leven en begeeft zich graag onder de mensen. Willem was actief bij KSA Opwijk en is nu actief in het Opwijkse zaalvoetbal. Hij kiest resoluut voor de N-VA want hij hecht belang aan een sterk verenigingsleven en voldoende steun aan de sportclubs.  Willem wil een goed beleid op vlak van ruimtelijke ordening, ruimte voor ondernemerschap in de gemeente en kansen geven aan jongeren. Willem was vroeger ook al actief bij N-VA.

Lijsttrekker Inez De Coninck is zeer opgetogen met de 2 nieuwe, jonge kandidaten: “Ze zijn een echte meerwaarde voor de Opwijkse politiek en ik ben er zeker van dat ze het goed gaan doen”.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is