N-VA vervolledigt haar verkiezingslijst

Op 15 april 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Opwijk - N-VA heeft een volledige lijst samengesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De finale kandidaat heeft toegehapt: Natacha Le Rut vervolledigt de lijst. Ze is een mama van 2 en 45 jaar jong. Ze werkt al sinds 1999 bij Delhaize.

 

Natacha Le Rut

 

Sinds 2015 woont Natacha in Opwijk. Ze is geëngageerd en lid van de KWB. Samen met haar partner Steven - die afkomstig is uit Opwijk - en hun hond heeft ze de gemeente al wandelend leren kennen. Daarnaast kookt ze graag. Natacha is geen  vreemde in de lokale politiek. Zowel in 2006 en 2012 raakte ze verkozen in de gemeenteraad van buurgemeente Asse. Omwille van haar verhuis naar Opwijk moest ze haar politiek mandaat daar stopzetten.

Nu kiest ze dus zonder twijfel voor de N-VA in Opwijk: “Wat mij aantrekt in de N-VA is de kracht van verandering. Zij bewijzen dat het echt werkt en dat merk je aan hun gerealiseerde projecten in Opwijk. Dat komt echt ten goede van de burgers.”

‘echte topkandidate’

Natacha wil zich vooral inzetten “voor een veilig en gezond Opwijk-Mazenzele als hoofdingrediënten, afgekruid met een kwaliteitsvol onderwijs en een groene woonzone” klinkt het filosofisch.

Lijsttrekker Inez De Coninck is uiterst tevreden: “Natacha is een echte topkandidate. Ze heeft veel politieke ervaring, is zeer sociaal én geëngageerd”. N-VA trekt nu dus met een volledige verkiezingslijst naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daar zal de partij spoedig meer over communiceren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is