Rudy & Maria nieuwe kandidaten bij N-VA

Op 12 april 2018
maria en Rudy

Opwijk - Rudy De Maesschalck en Maria Roggeman zullen op de verkiezingslijst bij de N-VA staan. Dat laat lijsttrekker Inez De Coninck weten. Die is zeer opgetogen met de nieuwe gezichten op de verkiezingslijst van de lokale N-VA. “2 zeer gedreven personen die zich voor Opwijk willen engageren” aldus De Coninck.

 

Rudy De Maesschalck

 

Met Rudy De Maesschalck, beter bekend als ‘De Flurk’ zal zich kandidaat stellen voor de N-VA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Rudy is 48 jaar en trotse papa van Bo en Arno. Hij werkt als informaticus bij één van de grootste ICT-providers van het land.

In zijn vrije tijd gaat Rudy graag wandelen. Hij doet ook aan natuurfotografie en toepassingen op vlak van multimedia. Zijn keuze voor de N-VA was snel gemaakt, want hij staat op vele onderwerpen achter het gedachtegoed van de partij. Een Opwijk waar iedereen welkom is, zolang onze taal, cultuur en folklore met respect behandeld worden is een streven dat als hoogste in ons vaandel moet gedragen worden.

Een gemeente waar het goed en veilig wonen is voor iedereen met respect voor medemens, dier en natuur. Inwoners van vreemde origine en anderstaligen moeten volgens Rudy verplicht een minimum aan Vlaamse taal en cultuur opdoen, zodat onze waarden en normen ten allen tijden gerespecteerd worden.

 

Maria Roggeman

Ook Maria Roggeman kandideert voor de N-VA. Ze is 66 jaar, gehuwd met Elwyn Moerenhout, mama van Robin, Tim, Bart en Ann en trotse oma van 7 kleinkinderen. Maria en haar man zijn zeer actief in het verenigingsleven. Zij was medeoprichter van KSA-Droeshout, is medewerkster van het infopunt van het Vlaamse Compostela Genootschap voor de ondersteuning van kandidaat-pelgrims. In 2014 fietste ze zelf met haar man naar Compostela. Gedurende 16 jaar maakte zij als kwade heks “Rosse Kwaa” Droeshout geregeld onveilig in de Halloween-periode. Haar man Elwyn is tevens voorzitter van de cultuurraad. Samen met haar man en Fons Lefever organiseert ze de gezellige namiddagen van de N-VA.

Maria heeft zich als doel gesteld om binnen N-VA Opwijk-Mazenzele de sociale bewogenheid nog meer te benadrukken. Daarom wil zij het buurt- en verenigingsleven nog meer stimuleren om vooral samen aan een mooi Opwijk te werken.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is